Home
Welkom op de website van Beautystudio Halo

Hier bent u op het goede adres voor huidverbeteringsbehandelingen, ontharen, grime, visagie (workshops) en ontspanningsmassages. Behandelingen worden uitgevoerd door Rianne Poot, allround niveau 4 schoonheidsspecialiste met specialisaties acné, shiatsu en verschillende massage technieken. Tevens afgestudeerd voor de HBO opleiding Vitaliteitsmanagement en toerisme. 

Bij Beauty studio Halo wordt er gewerkt met de productlijn Phyto5. De producten hebben een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten en werken energetisch. Phyto5 is gericht op herstel van het energetische evenwicht, Yin en Yang. Dit volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde en de Zwitserse kwaliteit van de producten. De elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water brengen de huidconditie terug in balans. Hierdoor biedt Phyto5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging en hebben de behandelingen een diepgaander resultaat. De moderne consument is op zoek naar authenticiteit, verdieping en rust. De bijzondere huidverzorgingsformule van Phyto 5 maakt het authentiek en sluit aan bij de behoeften van de moderne consument. 

Sinds juli 2018 wordt er ook gewerkt met de producten van Naobay. NAOBAY staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’ en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGANproducten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals Parabenen, Siliconen of PEG’s. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.
*Natural & Organic *Cruelty free *VEGAN *100% Toxic free *Made in Valencia
In combinatie met de zorgvuldig voor de vrouw samengestelde hui verbeterende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar, is dit merk een ware toegevoegde waarde en een complete verzorging voor het hele gezin door de speciale natuurlijke Baby- en Mannenlijn. De aantrekkelijke prijskwaliteit maakt NAOBAY zeer toegankelijk voor wie bewust leeft en zorgt voor elkaar. Verkrijgbaar als aparte producten en in cadeausets.

Ook voor professionele make-up looks bent u hier op het goede adres. Dag- avond & bruidsmake-up kan voor u worden verzorgd. Dit met de producten van SLA Paris, hoogwaardige kwaliteit, niet op dieren getest, parabenen vrij en geschikt voor de meest gevoelige huid. Het is ook mogelijk om Rianne Poot op locatie in te huren voor fotoshoots of film producties. 

De naam Halo is gekozen vanwege zijn licht en weerspiegeling. De halo heeft een cirkelvorm wat staat voor oneindig, energie, eenheid en kracht. Deze elementen zult u dan ook terug vinden bij Beauty studio Halo, waardoor u zich snel thuis voelt in de salon. 

Neem vrijblijvend contact op bij vragen of om een afspraak te maken!  

Rianne Poot
Bel/ whatsapp: 06-11123529
info@beautystudiohalo.nl
Buys Ballotstraat 1
4462 AM Goes

Alleen op afspraak.

Betaling kan contant of per overschrijving bank.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Beautystudio Halo
Buys Ballotstraat 1
4461 AM Goes

+31(0)6 11 12 35 29
https://www.beautystudiohalo.nl
info@beautystudiohalo.nl

KvK nummer: 59047097
BTW nummer: NL205220617B01