Behandelingen

Wilt u gaan genieten van een ontspannende massage, of juist een behandeling voor huidverbetering, ontharen of een passende make-up? Lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn.

Beauty of Emotions

Negatieve emoties maken je ziek; positieve emoties versterken je immuunsysteem en beschermen je. Een Quantum Phytobiodermie behandeling brengt je in een positieve emotie en balanceert hiermee negatieve, ziekmakende emoties. Kies 1 van de drie Beauty of Emotions behandelingen en ervaar het diepgaande effect, het bewijst zichzelf en gaat écht veel verder dan wellness. Vrijblijvend meer informatie over deze behandelingen? Neem vrijblijvend contact op en ik adviseer u graag.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen worden gegeven aan zowel mannen als vrouwen. Meest geboekte behandeling is de Harmony. Wilt u juist kennismaken met de productlijn Phyto5? Kies dan voor de ontdekkingstocht. Verder vind u hier een overzicht van alle gezichtsbehandelingen, komt u er niet uit? Neem vrijblijvend contact op en ik adviseer u graag.

Ontharen en verven

Browstyling, harsen gelaat en lichaam, verven wenkbrauwen en wimpers.. Lees hier de mogelijkheden en laat je op een professionele manier behandelen voor het mooiste resultaat wat bij u past.

Massages

Iedereen heeft wel eens een ontspannende massage nodig. Of dit nou voor spierknopen of ter ontspanning is. Er is een ruim aanbod massage mogelijkheden. De meest geboekte behandeling is de Massage kuur Zen.

Visagie

Als special make-up artist ben ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen betreft make-up en grime. Er wordt uitsluitend met de make-up lijn SLA Paris gewerkt. Dit vanwege de hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en complete assortiment. Deze producten zijn ook te koop bij Beauty studio Halo. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Beautystudio Halo
Buys Ballotstraat 1
4461 AM Goes

+31(0)6 11 12 35 29
https://www.beautystudiohalo.nl
info@beautystudiohalo.nl

KvK nummer: 59047097
BTW nummer: NL205220617B01