"Vitality,
Massage & Beauty"

Over Halo

Mijn naam is Rianne Poot en vanaf 2010 afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste. Hierbij heb ik twee specialisaties behaald, Acne en Shiatsu Kosmetiek. Na vele ervaringen in schoonheidssalons, is in oktober 2013 mijn droom in vervulling gegaan, mijn eigen salon! In de loop der tijd heb ik diverse certificaten en diploma’s behaald waaronder visagie, TV- en film make-up en grime bij Faces in Gorinchem. 
Zo ben ik geïnteresseerd in de wellness en beauty geheimen van over heel de wereld. Door het zelf maken van verre reizen heb ik andere culturen ontdekt en de wereldse beauty trends van dichtbij gezien. Verschillende producten heb ik mee genomen en massage technieken geleerd in Sri Lanka, Indonesië, Egypte, Turkije en Mexico. Tijdens de behandeling laat ik u hier graag kennis mee maken, zo ervaart u tijdens de behandeling een unieke beleving. 

De salon: 

Staat voor beweging en energie, vernieuwing en verjonging, verbetering en resultaat.
Voor de kritische consument die meer wilt dan alleen een mooie huid.


Bij Beauty studio Halo wordt er gewerkt met de energetische producten van Phyto 5. Het is namelijk niet alleen belangrijk om uw huid te verbeteren, maar ook te kijken naar het geheel. De gezichtshuid wordt namelijk beïnvloed door vele factoren van buiten af en van binnen uit. Oorzaken hiervoor zijn onder andere: leefstijl, stress, voeding, erfelijkheid, seizoenen, beroep en huidverzorgingsproducten. De huid is je grootste orgaan en weerspiegeld  je gezondheid. Bij Beauty studio Halo wordt er daarom op holistische wijze naar de oorzaak gekeken en zal waar nodig een passend behandelplan worden opgesteld. 

De productlijn Phyto5 is gericht op herstel van het energetische evenwicht, Yin en Yang. Dit volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde en de Zwitserse kwaliteit van de producten. De elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water brengen de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementlijn. Wanneer uw huid al in balans is, kunt u kiezen voor het element dat passend is bij het seizoen. Phyto5 zoekt de oorzaak van uw huidprobleem op door uw element te bepalen en uw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen. Voor een elementtest en huidanalyse kunt u altijd GRATIS terecht. 

Om uw look compleet te maken kunt u kiezen voor een 'touch up' na de behandeling. Dit houdt in dat na de behandeling een mooie dag make up wordt gerealiseerd. Dit met de make up lijn SLA Paris die vol is van natuurlijke en biologische grondstoffen. 

Volg ons op Facebook

Referenties