"Vitality,
Massage & Beauty"

Grimeren

Grimeren, de kunst om iemand om te toveren en onherkenbaar te maken!

Rianne Poot is in het bezit van diploma's voor theater en film technieken, (extreme) visagie, kleur- en styling en is gespecialiseerd in bruidsvisagie. 

Grimeren en make up is sinds jongs af aan al een passie voor Rianne. Zo heeft ze ervaring opgedaan in het kleinste theater van Nederland bij de opleidingen van Faces. Grimeren wordt voornamelijk in de theater en film wereld toegepast. Denk bijvoorbeeld aan acteurs die 50 jaar ouder worden gemaakt, protheses krijgen voor neus of kin en daardoor onherkenbaar worden gemaakt. Dit met bijpassende haarstukken en kleding om de look compleet te maken. Zo kunnen acteurs volledig in hun rol treden en wordt de geloofwaardigheid groter. 

Bij Beauty studio Halo is het mogelijk om een speciaal 'grime design' te kiezen. Dit kan voor een thema feest zijn, evenement, fotoshoot of bijvoorbeeld een Halloween feest. Hoe de look er precies uit moet zien zal in overleg worden afgesproken. Rianne probeert altijd zo origineel mogelijke creaties neer te zetten. Mochten er bepaalde looks zijn die gewenst zijn kan dit uiteraard ook gerealiseerd worden. Om voorbeelden van creaties te zien klikt u op 'Portfolio'.

Grimeren is een vorm van kunst, hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Anders dan bij een dag- of avond make up zoals u misschien kunt begrijpen. Andere materialen en technieken worden gebruikt om wonden zo levensecht mogelijk te maken, bloed kan gebruikt worden, lenzen, wimpers en andere attributen. Het is prettig om op voorhand informatie te krijgen van het gewenste design. Dit kunnen foto's of plaatjes van internet zijn, hierdoor kunnen de kleuren en attributen besteld worden.


Huisregels:
- Ik werk uitsluitend met kwaliteit produ
cten.
- Ik werk zeer hygiënisch.
- Ik werk tevens met cosmetische glitters en steentjes.
- Ik kan mijn ontwerpen aanpassen naar aanleiding van de drukte/hoeveelheid personen (kwaliteit blijft voorop staan).
- Ik neem mijn eigen grime spullen mee, een tafel is het enige wat ik nodig heb om mijn producten op te plaatsen.

De tarieven zijn inclusief materiaalkosten en exclusief attributen en reiskosten (0,30 cent per kilometer). Binnen een straal van 5 km (postcode 4462 AM) géén reiskosten!
Tarieven 
Grimeren het 1e uur €60,-  
Grimeren vanaf het 2e uur €50  
Grimeren 4 uur €200  
Attributen (wimpers, lenzen, protheses) Prijs op aanvraag  
Kinderfeestje 3 tot 8 kinderen totaal prijs €150

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen of een offerte te laten samenstellen. 


Bij Beauty studio Halo is het niet alleen mogelijk om jezelf om te laten toveren, maar juist ook om je sterke punten naar voren te halen. Hiervoor kiest u voor een dag- of avond make-up of een make-up advies op maat. Kijk hiervoor bij het kopje visagie en prijzen onder prijslijst. 
 

Volg ons op Facebook

Referenties