"Vitality,
Massage & Beauty"

Bruidsmake-up

 

Van harte gefeliciteerd, je gaat trouwen!Op zoek naar een professionele passende bruidsmake-up? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen! Mijn werk is mijn passie en ik snap uit ervaring als geen ander hoe belangrijk deze dag is. Ik ben een professionele en ervaren make-up artist en vind het fantastisch om mensen te laten stralen door de juiste make-up. Daarom wil ik net zo graag als jou, dat je er fantastisch uit ziet op de grote dag.

Een bruidsmake-up is wel even wat anders dan een normale dag- of avond make-up. Er moet veel geregeld worden, het is spannend en er komt meer bij kijken dan je van te voren misschien had gedacht. Hoe fijn is het dan om je geen zorgen te maken of je er niet op je beste uit ziet?

De gehele look zal in overleg worden neergezet tijdens de proef bruidsmake-up. Net zolang tot je volmondig Ja! Kunt zeggen tegen jouw persoonlijk op maat gemaakte make-up. Hier worden foto’s van gemaakt zodat de look op de grote dag gekopieerd kan worden. Mochten er tussendoor aanpassingen wenselijk zijn, dit is geen probleem.

Er wordt uitsluitend gewerkt met het professionele make-up merk SLA Paris. Dit vanwege de fantastische kwaliteit, high end ingrediënten voor een mooie huid en hoge pigmenten die een hele dag blijven stralen. Deze producten zijn tevens te koop bij Beauty studio Halo. Erg handig om je lipstick bij te werken na het eten bijvoorbeeld. Mocht je graag willen dat ik voor de avond even een ‘touch up’ doe? Dan kan dit geregeld worden.

De proefmake-up zal worden gedaan in de salon, Beauty studio Halo. De bruidsmake-up zelf kan op locatie worden gedaan. Want het is wel zo prettig om in een ontspannen sfeer en in eigen omgeving te zijn zodat je hier geen zorgen om hebt. Tijd kan in overleg worden afgesproken.
 
Wist je dat het mogelijk was om een bruidsarrangement te boeken? Je bent door massages meer ontspannen, je huid stralend door huid verbeterende gezichtsbehandelingen, mooie wenkbrauwen en je bent meer relaxed. Kijk snel bij bruidsarrangementen voor de mogelijkheden.

 

Volg ons op Facebook

Referenties